Trimite pe Yahoo Messenger!

itassist.blogspot.com - asistenta gratuita IT online offline

Ai probleme cu calculatorul tau? Daca ai navigat pana aici nu mai trebuie sa pierzi timpul mergand imediat la un service sa intrebi despre problema ta sau chiar cu el acolo sau sa fii nevoit sa apelezi la cineva sa vina la domiciliul sau la biroul tau. Poti apela cu incredere la cunostintele mele. Va stau la dispozitie prin intermediul e-mail-ului, Yahoo! Mesenger sau telefonic in cel mai scurt timp posibil, pentru a rezolva impreuna problema dumneavoastra. Mai putem rezolva si cu ajutorul programului de asistenta de la distanta Team Viewer.




ARTICOLE (POSTURI) BLOG:

8 aprilie 2009

Windows Vista - un esec, Windows 7 o salvare sau un (nou) esec al Microsoft?

Cu toate ca a durat cinci ani sa fie elaborat de specialisti si a costat 6 miliarde de dolari, noul sistem de operare produs de Microsoft, Windows Vista, nu are priza la public.

Dupa ce, in ianuarie, gigantul Microsoft a lansat Vista cu mare fast, recent producatorii de calculatoare au luat decizia stranie sa ofere retrogradarea sistemului de operare, oferind reinstalarea vechii versiuni Windows XP, potrivit telegraph.co.uk.

„Daca nu sunteti pregatit pentru Vista, puteti retrograda la XP fara sa va pierdeti garantia Sony VAIO, cu posibilitatea de a reveni oricand la Vista”, promite o nota aparuta pe site-ul retailerului de electronice Dabs.com.

Dell a luat o decizie similara, cand a reinstalat XP pe o categorie de calculatoare pentru clientii americani ai companiei, ca reactie la multele critici ale Vista trimise on-line.

Utilizatorii se plang ca acele calculatoare care folosesc Windows Vista se blocheaza frecvent si ca acest sistem de operare nu permite functionarea multora dintre programele lor preferate, cum ar fi Windows Mobile.


Windows 7 - o salvare sau un nou esec al Microsoft?



Viitorul sistem de operare de la Microsoft, Windows 7, se află abia la versiunea beta, iar cei care l-au încercat deja au descoperit atât lucruri plăcute, cât şi unele ceva mai periculoase. Versiunea beta a viitorului sistem de operare va mai fi disponibilă începând cu 24 ianuarie 2009. Din cauza unor probleme, dar şi a numeroaselor cereri apărute, oficialii companiei au declarat că s-a stabilit prelungirea perioadei în care versiune beta poate fi descărcată.
Un lucru pe cât de neaşteptat, pe atât de folositor, a fost descoperirea faptului că viitoarea versiune de WordPad ce va veni odată cu Windows 7 va fi capabilă să deschidă documentele cu extensia .docx. Această extensie a început să fie folosită începând cu ultima versiune a pachetului Office, pentru a înlocui vechiul format .doc. Utilizatorii pot alege să salveze nou creatul document atât în versiunea compatibilă cu pachetele anterioare de Office, cât şi în noua versiune .docx, ce putea fi deschisă doar de ultima versiune de Word. Chiar dacă WordPad-ul din Windows 7 deschide astfel de documente, unele caractere se pierd, dar cei care nu doresc să achiziţioneze şi un pachet de Office vor putea totuşi să lucreze cu documente.
Unii utilizatori au avut parte de experienţe ceva mai neplăcute. Lăsat în stand-by, calculatorul pe care rula versiunea beta a Windows 7 a intrat în Sleep Mode după abia şase ore. Dar nu aceasta a fost problema cea mai mare, ci faptul că nu a vrut să pornească nici după un număr impresionant de resetări.
Puteti sa vedeti unele dintre optiunile noului sistem de operare, cat RAM "mananca" si cum arata, per total, sistemul de operare creat de Microsoft, fara sa-l instalati, urmarind acest clip.


Asa ca ganditi-va bine inainte de a migra de la Windows XP Home sau Professional... s-ar putea sa nu fi facut alegerea corecta!
Timeline of Microsoft Windows
  • 1983 Microsoft Windows was first announced in November, 1983.
  • 1985 Microsoft Windows version 1.0 was released in November, 1985.
  • 1987 Microsoft Windows version 2.0 was released in April, 1987.
  • 1990 Microsoft Windows version 3.0 was released in May, 1990.
  • 1992 Microsoft Windows version 3.1 was released in April, 1992.
  • 1995 Microsoft Windows 95 was released in August, 1995.
  • 1998 Microsoft Windows 98 was released in June, 1998.
  • 1999 Microsoft Windows 98 SE (Second Edition) was released in May, 1999.
  • 2000 Microsoft Windows ME (Millennium) was released in July, 2000.
  • 2001 Microsoft Windows XP was announced on February 5, 2001.

Windows 95

On August 24, 1995, Windows 95 was released in a buying fever so great that even consumers without home computers bought copies of the program. Code-named Chicago, Windows 95 was considered very user-friendly. It included an integrated TCP/IP stack, dial-up networking, and long filename support. It was also the first version of Windows that did not require MS-DOS to be installed beforehand.

Windows 98

On June 25, 1998, Microsoft released Windows 98. It was the last version of Windows based on the MS-DOS kernel. Windows 98 has Microsoft's Internet browser "Internet Explorer 4" built in and supported new input devices like USB.

Windows 2000

Windows 2000 (released in 2000) was based on Microsoft's NT technology. Microsoft now offered automatic software updates over the Internet for Windows starting with Windows 2000.

Windows XP

According to Microsoft, "the XP in Windows XP stands for experience, symbolizing the innovative experiences that Windows can offer to personal computer users." Windows XP was released in October 2001 and offered better multi-media support and increased performance.

Windows Vista

Codenamed Longhorn in its development phase, Windows Vista is the latest edition of Windows.

Share/Bookmark

_____________________________________

eXTReMe Tracker My Zimbio Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau toateBlogurile.ro

Buy on Amazon.com

 
Sitemap IT Assist

================================================================================================================================================
================================================================================================================================================

LINK EXCHANGE:

(Contactati-ma pentru schimb de link-uri) My Amazon.com Associate Store - Computers Notebooks Netbooks Automotive Beauty Camera Photo Florida Web Site Designers - Ecommerce web site designers Total Top Director web TopDirector - Blog Internet Marketing Webdesign ANCMRR Teleorman "General DAVID Praporgescu" Mica Publicitate Licitatiile mele de pe okazii.ro DeliciouSlides publicitate online, web design si promovare pe internet VALMI (Terasa Covorul verde) VINDE RULOTA Comerciala tip fast-food Surf anonymously and Protect your identity