Trimite pe Yahoo Messenger!

itassist.blogspot.com - asistenta gratuita IT online offline

Ai probleme cu calculatorul tau? Daca ai navigat pana aici nu mai trebuie sa pierzi timpul mergand imediat la un service sa intrebi despre problema ta sau chiar cu el acolo sau sa fii nevoit sa apelezi la cineva sa vina la domiciliul sau la biroul tau. Poti apela cu incredere la cunostintele mele. Va stau la dispozitie prin intermediul e-mail-ului, Yahoo! Mesenger sau telefonic in cel mai scurt timp posibil, pentru a rezolva impreuna problema dumneavoastra. Mai putem rezolva si cu ajutorul programului de asistenta de la distanta Team Viewer.




ARTICOLE (POSTURI) BLOG:

29 august 2012

Cerere catre Google sa acceseze cu crawlere o pagina sau un site

Includerea în rezultatele de căutare Google se poate face in mod gratuit şi este foarte uşor de făcut; nu trebuie să trimiteţi site-ul dvs. la Google. Google este un motor (search engine) de căutare complet automat, ce utilizează un software cunoscut ca "programe spider" pentru a accesa cu crawlere webul periodic şi pentru a găsi site-uri de adăugat la indexul Google. Cele mai multe dintre site-urile incluse în rezultatele Google nu sunt trimise manual pentru includere, ci sunt găsite şi adăugate în mod automat atunci când programele de la Google de tip spider accesează cu crawlere webul.

Pentru a solicita Google să acceseze cu crawlere o adresă URL de pe un site pe care nu îl deţineţi, accesaţi https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url/. Dacă sunteţi proprietarul site-ului, este recomandat să parcurgeţi paşii de mai jos.

Dacă tocmai aţi adăugat o adresă URL pe site sau dacă o anumită pagină s-a modificat în mod semnificativ de la ultima accesare cu crawlere, puteţi solicita Google reaccesarea cu crawlere a acesteia. (Atentie insa! Google nu vă garantează că va indexa fiecare adresă URL pe care o accesează cu crawlerele.)

Cereţi-i motorului de căutare Google să acceseze cu crawlere o pagină sau un site:

1. în pagina de pornire Instrumente Google pentru webmasteri, faceţi clic pe site-ul dorit;

2. în Tabloul de bord, în Sănătate, faceţi clic pe Preluare ca Googlebot;

3. în caseta text, introduceţi calea către pagina pe care doriţi să o verificaţi;

4. în lista derulantă, selectaţi web. (Puteţi selecta un alt tip de pagină, dar în prezent nu se acceptă decât trimiteri pentru indexul Google de căutare pe web.)

5. faceţi clic pe Preluare. Google va prelua adresa URL pe care aţi solicitat-o. Ar putea dura 10 sau 15 minute până când starea pentru Preluare să fie actualizată.

6. atunci când starea pentru Preluare este "Succes", faceţi clic pe Trimiteţi în index şi faceţi clic pe una dintre următoarele:

* pentru a trimite adresa URL individuală în indexul Google, selectaţi URL şi faceţi clic pe butonul "Trimiteţi". Puteţi trimite în acest mod până la 500 de adrese URL pe săptămână.

* pentru a trimite adresa URL şi toate paginile către care se face trimitere de la aceasta, faceţi clic pe Adresa URL şi toate paginile către care se face trimitere. Puteţi trimite maximum 10 astfel de solicitări în fiecare lună.

Share/Bookmark

_____________________________________

eXTReMe Tracker My Zimbio Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau toateBlogurile.ro

Buy on Amazon.com

 
Sitemap IT Assist

================================================================================================================================================
================================================================================================================================================

LINK EXCHANGE:

(Contactati-ma pentru schimb de link-uri) My Amazon.com Associate Store - Computers Notebooks Netbooks Automotive Beauty Camera Photo Florida Web Site Designers - Ecommerce web site designers Total Top Director web TopDirector - Blog Internet Marketing Webdesign ANCMRR Teleorman "General DAVID Praporgescu" Mica Publicitate Licitatiile mele de pe okazii.ro DeliciouSlides publicitate online, web design si promovare pe internet VALMI (Terasa Covorul verde) VINDE RULOTA Comerciala tip fast-food Surf anonymously and Protect your identity